Seminariștii musceleni prezenți la manifestarea organizată de ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DREPTURILOR CONSUMATORILOR

În data de 15 martie 2018 a fost serbată în Protoieria Câmpulung Muscel, cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic, Ziua internațională a drepturilor consumatorilor. Cu acest prilej a fost organizată o manifestare în sala de festivități a Primăriei Câmpulung Muscel de către Asociația pentru protecția consumatorilor Câmpulung, în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung și Seminarul Teologic ,,Iustin Patriarhul’’ din Câmpulung.

Cuvântul de deschidere i-a aparținut domnului inginer Ioan Ciculescu, președintele Asociației pentru protecția consumatorilor Câmpulung Muscel, care a prezentat istoria acestei zile festive dedicate consumatorilor, precum și importanța ei, întrucât urmărește o bună informare a tuturor cetățenilor cu privire la calitatea produselor pe care aceștia le cumpără.

De la prezidiu au luat apoi cuvântul domnul primar al municipiului Câmpulung, dl. ing. Liviu Ioan Țîroiu, dl. viceprimar al mun. Câmpulung, dl. profesor Mărgărin Blidaru, dna profesor Kasiana Vitan, inspector în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Argeș, domnul profesor Constantin Staicu, consilier local, precum și doamna doctor farmacist Maria Vlădău.

În continuarea manifestării s-a desfășurat un concurs pe tema drepturilor consumatorilor, la care au participat și trei elevi ai Seminarului Teologic Ortodox ,,Iustin Patriarhul’’, după cum urmează: Eșanu Andrei (clasa a IX-a), Marin Tudor (clasa a XI-a) și Neleț Cosmin (clasa a XI-a) coordonați și însoțiți de către părintele profesor Daniel Oprescu. Alături de aceștia au mai participat elevi ai Colegiului Național ,,Dinicu Golescu’’ din Câmpulung, elevi de la Liceul Național cu program de atletism Câmpulung, de la Liceul teoretic ,,Dan Barbilianˮ, de la Colegiul Tehnic Câmpulung, de la Liceul Tehnologic Auto Câmpulung, precum și elevi de la școlile gimnaziale ,,Nanu Muscel’’, ,,Theodor Amann’’ și ,,Oprea Iorgulescu’’ din Câmpulung.

După jurizare, toate echipajele de elevi au primit diplome și diverse daruri, oferite acestora de către organizatori.

 448 total views,  1 views today